Cabinet

Cabinetul veterinar a fost conceput ulterior, din dorinta clientilor multumiti de activitatea pet-shopului. Are dotari la standarde ridicate, personal profesionist si cu experienta, si poate face fata oricaror interventii atat de urgenta, cat si de rutina.

Cernuta de-a lungul timpului, echipa este la curent in permanenta cu noile produse aparute in domeniu si in acelasi timp atenta la solicitarile reale si concrete ale clientilor nostri.

Intr-un ambient placut veti descoperi profesionalismul si daruirea echipei medicale.
Cabinetul este amplasat pe o suprafata destul de mare astfel incat sa fie spatiu suficient pentru consultatii, operatii chirurgicale si cazarea postoperatorie a majoritatea tipurilor de companioni.

  • In sala de consultatii avem posibilitatea de a stabili diagnostice in domeniul oftalmologic, sfera O.R.L., gastro-intestinala, pulmonara, dermatologie. Aici gasiti si putem executa diverse tipuri de vaccinuri impotriva multor boli incurabile ale diverselor specii de animale: caini, pisici, pasari, iepuri, dihori, porci si animele mari de ferma. Se fac tratamnte perfuzabile in afectiunile cronice, gastroenterite, soc traumatice, otraviri…, cu monitorizarea electronica a cantitatilor si cu  incalzirea  lichidelor perfuzate.

  • Alaturi se afla Laboratorul care este prevazut cu microscop perfomant, trichineloscop, aparat de analiza a sangelui, aparat pentru sumar de urina, teste rapide pentru diagnosticul diferiteleor boli parazitare si infecto-contagioase.

  • Urmatoarea camera este destinata chirurgiei generale dotata corspunzator si modern: sterilizator de instrumentar si comprese, aparat de detartraj cu ultrasunete, aspirator de seceretii si lichide intraoperatorii, electrocauter, pulsometru, instrumentar chirurgical de calitate superioara, etc… Toate operatiile se fac sub anestezie generala, materialele folosite sunt sterile si firele de sutura  resorbabile.

  • In sala de stationare postoperator se afla o baterie de custi special conceputa pentru ca animalutul dvs. sa nu sufere niciun traumatism suplimentar. Pe langa toate dotarile si angajamentul personalului medical, cabinetul  are preturi de bun simt si periodic se fac promotii pentru diverse tipuri de pachete de servicii.

© - LA MIHAI 2016 | dev by InterMagazin